I vårt avlånga land finns det röster som talar om åldersdiskriminering utifrån exempel om att det är svårt att komma in på arbetsmarknaden om du är över 50 år gammal. Givetvis finns det röster som hävdar det motsatta, att det är svårt att komma in på arbetsmarknaden om man är 20 år gammal.

Men är det så enkelt att det bara handlar om ålder?

Givetvis skall Röster från Mörka Sidan dra sitt strå till stacken och elda upp halmdockorna när det gäller BDSM och ålder.

Har åldern någon betydelse när man sysslar med BDSM?

Vi tar oss igenom frågeställningar där Åsiktsmaskinens medlemmar får förhålla sig till om de vill ha BDSM-utlevnad med människor som är i övre tonåren. Man förhåller sig också till faktumet att vi trots allt har ett antal åldersgränser runt omkring oss i samhället som påverkar våra friheter baserat på vår ålder. Det är t ex inte tillåtet att köpa alkohol hur som helst baserat på ålder.

Om det finns begränsningar när det gäller alkohol och bilkörning, hur skall man då förhålla sig till ålder och BDSM-utövande?

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/