Barn och BDSM är ord i kombination som får människor att se rött.

Barn och BDSM får en hel del föräldrar att darra av osäkerhet.

Barn och BDSM är något som får obskyra socionomer att vässa tänderna och snikna grannar att lämna in anonyma anmälningar till landets socialtjänster.

Men vad handlar det om egentligen? Är man en social justice warrior som lider av en kronisk faktaintolerans så finns det en stor sannolikhet att man skriker sig hes om barns integritet och rätt att inte få veta, med tillägget om hur förbannat skadligt det är att ha BDSM-sessioner framför sina egna barn.

Barn och BDSM är, för en del, ett kontroversiellt ämne som ofta diskuteras men som väldigt sällan har någon förankring verkligheten. De flesta spekulerar kring långsiktiga konsekvenser, skadeverkningar och att barn som vet att deras föräldrar sysslar med BDSM inte mår bra av det. För andra är barn och BDSM en del av vardagen och något som man därför måste hantera utan skygglappar.

Vad som saknas, i den ständiga kakofonin av åsikter, som moraliserar kors och tvärs, är berättelser från verkligheten. Berättelser från riktiga barn som vuxit upp med föräldrar som sysslar med BDSM och som öppet valt att delta i den offentliga debatten.

Denna brist tänker Åsiktsmaskinen i Röster från Mörka Sidan råda bot på och därför har man tagit hjälp av Sara som är dotter till en mamma som sysslat med BDSM under ett antal år.

Sara berättar sin berättelse, där barn och BDSM har haft en central under hennes uppväxt. Hon återger med tydlighet vad hon har haft svårt med och hur hon förhåller sig till sin mammas slav.

Sara är ett exempel, från verkligheten, på barn och BDSM i kombination. Hennes berättelse skiljer sig från moraldrevens mässande på nätet. Hennes uppfattning om sig själv ligger långt ifrån bilden av en dysfunktionell individ som ofrivilligt blivit utsatt för sin mammas sexualitet.

Barn och BDSM är verklighet för Sara.

I det här avsnittet av “Röster från Mörka Sidan” tar vi även upp följande saker:

  • Fuck me, Fuck you!
  • Erfarenheter från BDSMinstitutets kurs tillsammans med Röda Korset
  • Mister-A’s kinkyjulklappar

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera