BDSM-året 2017 har passerat framför våra ögon, fortare än vi har hunnit säga “piskrapp”.

Glädje, sorg och andra saker som hör livet till har påverkat vår vardag, så väl som BDSM-utövande.

Några av oss har förlorat vänner till konfliktens ständigt växande klyfta, andra av oss till döden och samtidigt som vi vill känna oss levande när vi blottar oss själva i en gränslös session så flyr vi även livets rutin, tristess och förutsägbarhet.

BDSM-kulturen är kanske en spegling av det vi söker i form av ständig förändring och intensitet? Kanske alla draman, konflikter och ställningstaganden är ett smärtsamt och destruktivt utlopp för det som vi så ihärdigt vill ha i våra sessioner, men som vi inte kan få av olika skäl?

BDSM-året 2017 har kanske varit allt annat än lugnt och friheten som vi söker tillsammans är det huvudsakliga offret?

Åsiktsmaskinen sätter tänderna i det gånga årets händelser inom den svenska scenen där makro- och mikroanalyser blandas i en enda salig röra. Vi pratar även om personlig utveckling och varför vissa frågeställningar återkommer för att stötas och blötas om och om igen inom den svenska BDSM-scenen.

Vi utsätter även Mister-A för ett ordentligt husförhör om hans känslomässiga utveckling där spekuleras om vi någonsin kommer att lyckas med att fördriva hans tungsinthet.

Som vanligt så ifrågasätter vi oss själva, utmanar självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/