Våren har kommit och med den, årets kosläpp på Darkside.

Diskussionerna tycks tävla om vilket ämne som kan få “nätet att koka” på bästa sätt och förståsigpå-människorna tävlar, åter igen, om vem som är mest etiskt korrekt och moraliskt rättrådig. “Ta hand om din undergivna” och “Bra Dominanta ger ALLTID aftercare” är givna trendiga ämnen tillsammans med diverse anonyma “Så stryper du dig själv på bästa sätt”-diskussioner.

Under det senaste veckorna har det dykt upp guldkorn till diskussioner där att kissa i bassänger jämställs med sexuella övergrepp och nu senast ett befängt förslag om en intern bdsm-domstol som skall råda över diverse konflikter som uppstår inom den svenska BDSM-kulturen.

Parallellt med detta så uppstår det med jämna mellanrum ett ständigt gnällande om hur fel det är att man får inbjudningar i sin mailbox när man inte tillhör den tilltänkta målgruppen. Dominanta stångas inför en applåderande hord av trånsjuka undergivna om hur svårt det är att trycka bort ett event ur sin notifikationslista och dagens största i-landsproblem blir plötsligt ett potenshöjande medel i takt med att vårsolen rör sig över Darkside-himneln.

För vem vill inte synas under årets kosläpp på Darkside?

I det här avsnittet av Röster från Mörka Sidan så tar Åsiktsmaskinen hjälp av Xzenu när man ondgör sig över förslaget om en BDSM-domstol och det eviga gnället över att man får inbjudningar till event där man inte utgör den tilltänkta målgruppen.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/