Att vi människor fantiserar är självklart.

Vi fantiserar om känslor, framtiden, om att vara hjältar eller om heta knull på en avlägsen strand med vajande palmer. Några av oss fantiserar om att bli nedtryckta i sängen och fastbundna, andra fantiserar om att få vara en prinsessa i ett stort lekrum där pappa övervakar alla lekar. Det finns fantasier om att vara någon annan än den man är och det finns fantasier som får vår kåthet att bubbla.

Summa summarum, fantasier är en viktig del i våra liv och tvärtemot vad en del människor hävdar så finns det inga rätt eller fel när det gäller fantasier – Det finns inget “sjukt” med att fantisera, så fantisera på och se till att ta ut svängarna.

Vi fick ett brev från en av våra lyssnare som lyder så här:

“Hej Röster från den mörka sidan! Jag och min partner SteelDragon är hängivna lyssnare på podden. Vi tycker ni gör ett bra jobb och även om vi inte alltid håller med, så har ni en förmåga att reflektera som skapar nya tankar som ringar på vattnet. Vi funderade bara på en sak som kanske kan vara intressant att ta upp och det är mer handfasta tips och trix, berättelser kring olika scenario som kan vara inspirerande utifrån diverse Kinks. Kanske en liten sagostund för kinksters;) Det är bara ett förslag. Keep on the good work! Kram från oss!”

Vi tyckte att det här önskemålet var så intressant att vi bestämde oss för att diskutera vad fantasier är och kan vara och om hur man kan få ut mer av sin utlevnad genom att prata om sina fantasier. Åsiktsmaskin delar frikostigt med sig av sina fantasier, samtidigt som man går igenom olika anledningar till varför vi människor fantiserar.

Röster från Mörka Sidan startar även, från och med det här avsnittet, Fantasifonen där du som lyssnare anonymt kan beskriva din sexigaste favoritfantasi och då finns det en chans att vi spelar upp den i podden som inspiration för andra lyssnare. Så titta uppe i hörnet på vår hemsida, tryck på länken för ett röstmeddelande och fantisera på!

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/