BDSM-Julkalendern 2015 0ch årets julkalender i TV hade premiär i dagarna.

Diskussionerna är i full gång när det gäller årets julkalender som visas i TV. Åsikterna är många och det är tydligt att smaken är som baken, delad.

Diskussionerna är i full gång när det gäller årets julkalender som visas i TV. Åsikterna är många och det är tydligt att smaken är som baken, delad.

Vi har fått förfrågningar från våra lyssnare, då och då, om vi inte kunde ta upp de begrepp som vi använder i podden “Röster från Mörka Sidan”. Det är delvis ett bekymmer som vi diskuterat fram och tillbaka och delvis något vi har haft ambitionen att lösa på olika sätt.

En stor del av vårt bekymmer har varit formatet för “Röster från Mörka Sidan” som i huvudsak bygger på diskussion och reflektion. Vi har haft funderingar kring om vi skulle lösa problemet genom att förklara olika begrepp i våra “show notes”, men det har inte riktigt blivit av.

Hjälpen kom från oväntat håll, bakom varje stark lösning står det ibland en mamma.

Mister-A’s mamma, som är en trogen lyssnare, diskuterade tydligen problemet fram och tillbaka med sin ärade son, därefter så var BDSM-Julkalendern 2015 född – Ett stort tack till Mister-A’s mamma och vi är övertygade om att han kommer att tacka dig när han tar emot sitt första pris för sina excellenta insatser i podden “Röster från Mörka Sidan”.

BDSM-Julkalendern 2015 är vårt sätt att bidra med förklaringar till de begrepp som vi ofta slänger oss med i podden. Är du inbiten BDSM-utövare som har varit med ett tag, så känner du nog igen en hel del av de saker som vi tar upp. Om du är nyfiken och inte så väl bevandrad i BDSM-terminologins snårskog, så tror vi att du kommer att få en del aha-upplevelser.

BDSM-Julkalendern 2015 är också vår extrabonus till våra kära lyssnare som hänger med oss på Facebook. Det är nämligen enbart där, och här på vår website, som vi publicerar varje avsnitt av BDSM-Julkalendern 2015.

Så ta på dig hörlurarna och häng med på 24 avsnitt av BDSM-Julkalendern 2015, vi är övertygade om att du kommer ha mer ut av att hänga med oss än att titta på julkalendern i TV.

Lyssna på BDSM-Julkalendern 2015