BDSM-julklappen är något som borde finnas i varje BDSM-utövares julsäck och därför har Åsiktsmaskinen i “Röster från Mörka Sidan” bestämt sig för att hjälpa dig på traven.

Du kommer att få några enkla och billiga tips på så kallade “pervertibles” samt några exempel på smakfulla julklappsrim som kan följa med BDSM-julklappen.

Året som har gått har varit långt och händelserikt, den svenska BDSM-kulturen verkar ha vaknat till liv på mer än ett sätt. Konflikter har kommit och gått, en del fester har gått från stort till smått och föreningar har vuxit sig starka. Under 2015 har vi sett Abzint utöka sitt koncept, BDSM Community Stockholm anordna högkvalitativa aktiviteter och BDSMinstitutet skapas.

Det har med andra ord varit ett händelserikt år där den svenska BDSM-kulturen berikats av lokala genier och befruktats med kunskap genom internationella stjärnor som Coral Mallow, Alex Cobra och Mollena Williams.

Under året som har gått har vi träffat många lyssnare när vi rört oss ute i svängen, ibland på de mest otänkbara ställen, Hex har bland annat träffat en mäklare på stan som öste lovord över henne när han kände igen hennes röst från podden.

Åsiktsmaskinen delar med sig av sina personliga upplevelser av BDSM-året 2015, vad det har inneburit på ett personligt plan och hur detta har stått sig i förhållande till de nyårslyften som vi gav inför 2015. Vi jämför även de spådomar som vi yttrade och ser om de har slagit in. Eftersom detta är årets sista avsnitt så slutar vi inte där utan vi diskuterar hur vi tror att BDSM-året 2016 kommer att se ut, kommer Hex att besöka gymmet i större omfattning än hon gjorde under 2015?

Åsiktsmaskinen ger sig även ut på styva linan den här gången genom att våghalsigt yttra nya löften inför 2016.

I det här avsnittet av “Röster från Mörka Sidan” tar vi även upp följande frågeställningar:

  • Vilka anser Åsiktsmaskinens är årets favoritavsnitt?
  • Vad är en pervertible?
  • Från vilka ställen har Hex blivit utkastad under 2015?
  • Vilka saker är kinky i IKEAs sortiment?
  • Vad är BDSM-julklappen 2015?
  • Hur ser åsiktsmaskinen på 2016?

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera