BDSM kan vara en känslomässig berg- och dalbana, ett tivoli där vi hjälps åt att skapa starka och påtagliga känslor under en begränsad tid. Tillsammans så utforskar vi en känslovärld som kan vara allt från positiv och fylld av kåthet till mörk och ångestladdad där verkligheten utanför sätts ur spel.

Någon av oss vill uppleva det svåra för att möta sig själv, någon annan vill uppleva det lätta lustfyllda för att fly från vardagens bekymmer.

Frivilligt så kastar vi oss ut i det okända för att låta känslorna ta över i ett tillstånd av frihet där vi känner oss mer levande än någonsin.

Alla våra lager är avskalade och vår innersta kärna ligger för våra fötter, minsta beröring får oss att darra av skräck, minsta vindpust får oss att sucka av välbehag när vi flyger fritt och utan skyddsnät mellan olika känslotillstånd.

Vi trampar upp okänd mark där varje ny känsla är en stig av erfarenhet som vi ständigt väljer att samla på oss samtidigt som vi längtar tillbaka till nästa tillfälle då vi återigen kastar oss ut i det okända för att igen känna oss levande, blottade och nära vår själ.

BDSM är synnerligen en utflykt i känslornas värld.

I det här avsnittet av podcasten om BDSM, Röster från Mörka Sidan, pratar Åsiktsmaskinen om känslorna som kan komma fram under en session. Panelen diskuterar om man får känna negativa känslor och vilka tankar och idéer som påverkar hur vi förhåller oss till känslorna som kan uppstå när man sysslar med BDSM.

Som vanligt så ifrågasätter vi oss själva, utmanar självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/