Det finns människor som lever på gränsen mellan smärta och njutning, bortom normer och konventioner.

Deras relationer bygger på en ständigt närvarande maktförskjutning där personlig förändring och självanalys är en del av den komplexa värld som dom frivilligt har valt att leva inom.

Ramar och strukturer utgör tryggheten, det pågående samtalet skapar närvaron.

Dessa människor har modet att leva på ett sätt som kräver att man blottar sig genom total ärlighet, att man rensar ut sina begränsningar och rädslor. Dessa människor finner en frihet i att ta fram sina demoner och låta dom härja fritt samtidigt som man håller hårt i kopplet.

Dom är BDSM-människor.

“BDSM-Människor” är en podcast som består av intervjuer med människor inom den Svenska BDSM-kulturen, människor som lever med BDSM som en central del i sina liv. Detta är deras personliga berättelser om vem dom är, vad som driver dom och hur dom förhåller sig till sin egen sexuella läggning.

Det kommer ett nytt avsnitt av “BDSM-Människor” varje månad.

Syftet är att bidra till den historieskrivning som saknas inom den Svenska BDSM-kulturen och samtidigt ge en mångfacetterad bild av enskilda BDSM-utövare som har funnits inom den Svenska BDSM-scenen under många år. Varje person som intervjuas i “BDSM-Människor” har satt sin prägel på den Svenska BDSM-historiken. Varje person delar med sig av spännande berättelser om sig själv eller klubbar och människor som inte finns kvar längre, men som har haft stort inflytande över hur BDSM i Sverige ser ut idag.

Vill du höra berättelserna om hur man gick tillväga för att gå med i ett BDSM-sällskap innan internet fanns, hur BDSM utövas “Old School Style” eller om färgstarka karaktärer inom BDSM-scenen “back in the days”?

Då skall du lyssna på “BDSM-Människor”.

Först ut i “BDSM-Människor” är Master C som berättar om hur han tidigt insåg, som barn i bibelbältet, att han attraherades av andra saker än de andra barnen.

Efter att ha knäböjt på en BDSM-fest så öppnades hans sinnen upp för honom som manlig undergiven och han påbörjade en resa som skulle pågå under femton års tid. Han fann Mistress Marlene som han omedelbart inledde en djup 24/7-relation med som varade i tio år och han berättar om en tid som kännetecknades av ständig upptäckter av sig själv, samtidigt som den stundtals bestod av ett smärtsamt lärande.

Efter att den långa relationen med Mistress Marlene avslutats, så vissnade undergivenheten och Master C blommade upp till att bli en erfaren Dominant istället.

Master C är en intressant människa på många sätt, framför allt när det gäller hans sätt att närma sig BDSM.

Han är en BDSM-Människa i allra högsta grad.

Prenumerera på “BDSM-Människor” via iTumes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension hos någon av dom.

Prenumerera