Sveriges största BDSM-podd fyller 50!

Det här avsnittet kommer att vara annorlunda. Det kommer att vara en resa längs minnenas allé, ett oförskämt vältrande i vad vi varit bra på och en liten inblick i hur det går till att göra ett RFMS-avsnitt.

Vi fördjupar oss även i dagens samhälle där du blir missgynnad när du söker jobb, för att du är aktiv och ansvarar för en swingersklubb. Då är du tydligen “olämplig” att arbeta som studievägledare – För att barn och föräldrar kan känna sig obekväma, vilket i sin tur är något som leder till vad ett rekryteringsföretag valt att kalla “negativt förtroende”. Begreppet i sig själva är märkligt då man antingen har ett förtroende eller så har man det inte. Så ett negativt förtroende verkar vara en förskönande omskrivning för “människor kommer att tycka illa om dig” och då har ett av Sveriges rekryteringsföretag sanktionerat fördomar.

För om någon tycker illa om dig för att du är engagerad i en swingersklubb och tvivlar på dina professionella förmågor på grund av detta, så är det ingenting annat än rena fördomar.

Att Röster från Mörka Sidan, Sveriges största BDSM-podd, är uppe i femtio avsnitt är lite av en bedrift om Åsiktsmaskinen själv får säga det, och i sann narcissistisk anda kastar man sig tillbaka i tiden och diskuterar hur man upplever podden från insidan.

Vilket är det mest nerladdade avsnittet av alla, hur långt kan man resa om man väljer att lyssna på Röster från Mörka siden i ett sträck och vad tycker Mister-A om människor från Belgien som käkar pommes frites?

Frågorna är många och Åsiktsmaskinen skall, precis som vanligt, göra sitt bästa för att svara på dem alla.

Åsiktsmaskinen tar även upp följande frågeställningar:

  • Varför skall man pissa på ringmuren enligt Hex?
  • Vad har varit det bästa med att jobba med Röster från Mörka Sidan?
  • Vilka är Åsiktsmaskinens önskegäster?

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/