Play

Fetisch-fester är något som genomförs med regelbundet på olika platser i Sverige och om man är intresserad av latex, läder eller andra sköna material så finns det all anledning att dregla.

Vi i “Röster från Mörka Sidan” funderar ofta på olika saker som händer inom BDSM-kulturen och därför kom vi att tänka på vad det innebär att gå på en fetisch-fest. Därför packade vi ner våra bästa fetisch-kläder och all utrustning och gav oss iväg till Sveriges största Fetisch-fest, Club Abzint.

Det finns ju inget bättre ställe, än just en stor fetisch-fest, för att få svar på den frågan.

Många kanske tror att en fetisch-fest är någonting ytligt som är till för lika ytliga människor som enbart att gillar att visa upp sig. Visst finns det människor som gillar att visa upp sig och varför skulle dom inte? Om man lägger ner möda och energi på att hitta en klädstil och ett material som är unikt, så innebär det att andra besökare får möjlighet att se någonting som dom inte har sett förut.

Man kan helt enkelt bli inspirerad om man går på en fetisch-fest.

Det finns också många möjligheter att träffa gamla och nya vänner, vilket är något som dom flesta besökarna på en fetisch-fest som Club Abzint tycker är viktigt.

Nu handlar ju inte bara en fetisch-fest om att visa upp sina kläder, det finns ju även möjlighet till att se på eller delta i sessioner. Många människor som har en fetisch har ju också ett brinnande intresse för BDSM i olika former.

Vi intervjuar några festbesökare och frågar varför dom går på en fetisch-fest. Vi får även goda råd kring vad man skall tänka på om man skall gå på sin första fetisch-fest.

Sophia Larou

Domina Sophia Larou

Till sist så pratar vi med Mistress Sophia Larou, en välkänd prodomina med hela världen som sin arbetsplats och en brinnande fetisch för gummi och latex. Sophia Larou ger oss en liten inblick hur det är att arbeta som prodomina och varför hon anser att man inte kan jämställa prodominans med prostitution.

“Röster från Mörka Sidan” går helt enkelt hårt ut i årets första avsnitt.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension hos någon av dom.

Prenumerera