Hex är en av de människor som valt att gå sin egen väg i en tid där åsikter skall strömlinjeformas för att passa in i diverse åsiktskorridorer och styrka är något som inte ses på med blida ögon av de lättkränktas brigad.

Hex är också en av medlemmarna i Åsiktsmaskinen som gör Röster från Mörka Sidan och den som är trogen lyssnare vet säkert med sig att Hex är en kvinna med starka och tydliga åsikter.

Men bakom varje åsikt finns en erfarenhet och bakom varje uttalande finns en människa.

I det här avsnittet av Röster från Mörka Sidan berättar Hex om hur allting startade och vad som driver henne att skapa event. Det är en personlig berättelse som innehåller episoder av konflikt och hur man kan välja att låta skit rinna av när det blåser som hårdast. Hex ger oss en inblick i hur det är att komma ut som BDSM-utövare inför sin familj samtidigt som man har en slav vars behov skall kombineras med familjelivet.

Det är en berättelse som kantas av en frustration som riktas mot den svenska BDSM-kulturen, men även en stor glädje över att ha hittat hem ibland den brokiga skara människor som utgör den svenska BDSM-scenen. En glädje som tydligt återspeglas i de vänskaper och upplevelser som Hex har fått genom sitt BDSM-utövande och sitt engagemang.

Lyssna på hennes berättelse om den utsatthet som det kan innebära att vara Dominant kvinna, doer och att ha starka åsikter inom den svenska BDSM-kulturen och hur man finner energi för att ta sig igenom.

För på andra sidan kommer man alltid ut som en starkare människa, med ännu starkare och tydligare åsikter.

I det här avsnittet av Röster från Mörka Sidan tar vi även upp följande ämnen:

  • Vilket har varit Hex sämsta sexupplevelse?
  • Hur gör man för att vara privat och offentlig samtidigt?
  • Har offentligheten ett pris?
  • Hur påverkar det familjen när man benämns som sexdrottning eller MILF?

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera