Inte allt för sällan så förespråkar vi “Det är bättre att vara ute i verkligheten” när vi diskuterar olika saker som berör BDSM.

En del tycker att det är en tuff attityd, andra tycker att det stämmer överens med deras åsikt. Ingen av oss, som sitter i panelen, “Röster från Mörka Sidan”, hymlar med att vi lever som vi lär.

Det finns många anledningar till varför vissa delar av BDSM inte kan konsumeras eller läras ut via en chat, SMS eller ett privat meddelande.

Har du själv någonsin försökt att ta ett hårt grep om någons nacke via SMS?

Vi gillar helt enkelt att vara ute bland andra människor som vill bidra till att skapa en gemensam upplevelse, fetish och utlevnadsfester är ett exempel på tillfällen där man ger något till varandra. Man har sessioner tillsammans med andra, kända och okända människor. Man klär upp sig och man bjuder på sig själv – På så sätt skapar man en stämning för andra människor.

Därför gör vi slag i saken och spelar in årets första avsnitt av “Röster från Mörka Sidan” ute i verkligheten. Vi kommer att befinna oss på Club Abzint den 24 januari för att prata med festdeltagare samtidigt som vi gör dem till en del av “Röster från Mörka Sidan”, just för att vi gillar att göra saker tillsammans med andra människor.

Club Abzint är en av de största fetish och utlevnadsfesterna i Sverige och hålls i Norrköping i en lokal som har både karaktär och stil, en 100-årig teater med tre våningar. Det kommer att finnas mycket att titta på och det finns många möjligheter till utlevnad i någon av de dungeons som festen erbjuder.

Precis som så många andra fester så finns det en klädkod som festdeltagarna måste leva upp till och det är bra, kläder är något som bidrar till den gemensamma stämningen.

Vi rekommenderar varmt alla intresserade att besöka Club Abzint och har man aldrig varit på en utlevnadsfest förut så är det ett utmärkt tillfälle att göra sin debut på en tillställning som är professionellt genomförd med dungeon monitors och annan personal som står till förfogande.

Dessutom får du ju “Röster från Mörka Sidan” på köpet, Sveriges största podcast om BDSM.

Vårt avsnitt från Club Abzint kommer ut i mitten av februari.

Prenumerera gärna på “Röster från Mörka Sidan”.

Prenumerera