Fantasier är en betydande del av våra liv. De ger oss en möjlighet att utforska utrymmen av känslor och reaktioner som annars inte skulle vara möjliga att besöka i verkligheten. En del människor har väldigt mörka fantasier som involverar mord, kannibalism och ond bråd död. I fantasin kan vi kidnappa någon och utsätta den för olika brutala situationer, för vår egen njutnings skull, medan vi sitter på jobbet. Andra låter sig sköljas med i en fantasi där hundratals människor förenas i en stor gemensam orgasm samtidigt som deras inoljade nakna kroppar rullar runt i en gigantisk ormgrop.

Olika former av sexuella fantasier kan få oss att känna allt ifrån rädsla till glädje och kåthet.

I värld fylld av sexuella fantasier är allt möjligt och tillåtet.

I förra avsnittet av Röster från Mörka Sidan startade Åsiktsmaskinen sin resa genom en värld fylld av sexuella fantasier. Det talades om varför vi fantiserar och om det finns fantasier som inte är tillåtna.

Nu fortsätter resan genom vetenskapliga studier som har tittat på karaktärsdrag och hur de påverkar innehållet i våra sexuella fantasier. Anknytningsstil och fantasier om otrohet diskuteras samtidigt som Åsiktsmaskinen delar med sig av sina allra mörkaste fantasier.

Röster från Mörka Sidan startade även, från och med det förra avsnittet, Fantasifonen där du som lyssnare anonymt kan beskriva din sexigaste favoritfantasi och då finns det en chans att vi spelar upp den i podden som inspiration för andra lyssnare. Så titta uppe i hörnet på vår hemsida, tryck på länken för ett röstmeddelande och fantisera på!

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/